Assistansförsäkring

Med Assistansförsäkringen får du hjälp på plats om något oväntat med bilen inträffar. Det kan vara maskinhaveri, elfel, punktering eller slut på drivmedel. Assistansförsäkringen gäller även om du tappat bort bilnyckeln, låst in den eller brutit av den.

Du som har minst halvförsäkring hos oss kan köpa Assistansförsäkring om din Renault är mellan 6 och 10 år. Det behövs dock bara om du servar din personbil hos en annan verkstad än de Renault rekommenderar. Assistansförsäkringen kostar 39 kronor i månaden under ett år. Assistansförsäkringen kan tecknas för bilar upp till 15 år. 

Om du servar bilen hos en av Renault auktoriserad verkstad behöver du inte köpa assistansförsäkringen separat. Då ingår den som en del av originalservicen och kallas Renault Assistance.

Pengarna tillbaka

Om du köpt assistansförsäkringen separat och därefter servar din bil hos en Renaultverkstad får vi meddelande om det. Då får du pengarna tillbaka för den period som återstår av den separata assistansförsäkringen.
Ring oss på telefon 031-725 08 00 om du har frågor om försäkringen eller om du vill köpa Assistansförsäkringen.

Renault Assistance

Försäkringen ingår som en del av servicen om du servar din bil på en verkstad som är auktoriserad av Renault och du betalar inget extra för den. Assistansförsäkringen gäller i 12 månader och förnyas automatiskt när du servar bilen. Den förnyas vid varje service fram tills att din Renault blir 10 år. Därefter går det inte att förnya assistansförsäkringen. 
Läs mer om Renault Assistance på Renaults hemsida.

Ladda ner pdf för att läsa mer om assistansförsäkringen.