Assistansförsäkring

Med Assistansförsäkringen får du hjälp på plats om något oväntat med bilen inträffar. Det kan vara maskinhaveri, elfel, punktering eller slut på drivmedel. Assistansförsäkringen gäller även om du tappat bort bilnyckeln, låst in den eller brutit av den.​​

Du kan teckna assistansförsäkring om du har en Renault som är mellan 5 och 15 år gammal och har minst halvförsäkring hos oss. Assistansförsäkringen kostar 39 kr i månaden. Om du servar din bil hos en auktoriserad Renaultverkstad omfattas du dock av Renault Assistance och behöver inte köpa till assistansförsäkring. Läs mer om Renault Assistance nedan.

Ladda ner pdf för att läsa mer om assistansförsäkringen.

Pengarna tillbaka

Om du köpt assistansförsäkringen separat och därefter servar din bil hos en Renaultverkstad får vi meddelande om det. Då får du pengarna tillbaka för den period som återstår av den separata assistansförsäkringen.
Ring oss på telefon 031-725 08 00 om du har frågor om försäkringen eller om du vill köpa Assistansförsäkringen.

Renault Assistance long life

Försäkringen ingår som en del av servicen om du servar din bil på en verkstad som är auktoriserad av Renault och du betalar inget extra för den. Assistansförsäkringen gäller i 12 månader och förnyas automatiskt när du servar bilen. Den förnyas vid varje service fram tills att din Renault blir 10 år. Därefter går det inte att förnya assistansförsäkringen. 
Läs mer om Renault Assistance long life på Renaults hemsida.