Hjälper dig som kör Renault

Vi reparerar bara med Renault Originaldelar och samarbetar med auktoriserade Renault-verkstäder för snabb och säker skadehantering. Vår kundtjänst har öppet alla dagar i veckan och du kan träffa oss hos 125 Renaulthandlare i landet.

Hämtar information

Räkna och köp

Anmäla skada

Här anmäler du din skada. Vårt mål är att ge dig besked inom 24 timmar. Välj om du vill gå direkt till skadeanmälan eller om du vill läsa om hur du ska göra först. Glas- och maskinskada anmäler du direkt till närmaste Renaultverkstad.

Vad vill du göra?

Snabb skadeservice i mobilen

I appen har vi samlat viktig information och smarta funktioner som till exempel skadeanmälan med skadefoto och vägen till närmaste Renaultverkstad. Läs mer här.

Därför Renault Försäkring

Prisvärd försäkring, nära samarbete med Renault och kundservice alla dagar i veckan för att hjälpa dig med allt från skador till tips inför bilresan.

Om garantier

Vi får många frågor om fordonsgarantier och maskinskadeförsäkringen. Vi vill därför göra ett förtydligande så att du kan känna dig trygg med vad som gäller.

Läs mer här
Tilläggsförsäkringar

Våra tilläggspaket

Under bilresorna kan det hända mycket. Någon kan råka spilla ut något på sätet och djur kan dyka upp på vägen. Men lugn, det finns försäkringar som hjälper dig i fall det skulle hända.

Läs mer om tilläggspaketen

Renault Relax

Med Renault Relax får du ett förmånligt pris på bilförsäkringen, och ett tryggt och säkert bilägande. I månadskostnaden ingår leasing av bilen, bilförsäkring och service enligt tillverkarens rekommendationer.

Läs om Renault Relax