Renault Försäkring till företagsbilen

Som experter på Renault är vår främsta uppgift att göra bilägandet så enkelt och smidigt som möjligt, här kan du läsa om några av fördelarna med att välja Renault Försäkring till företagsbilen.

Fördelar med Renault Försäkring

Bil på väg ut från garage

Smidig skadehantering

Vi ser till att företagsbilen snabbt kommer ut på vägen igen. Anmäl skadan i vår på hemsidan och vi återkopplar inom en timme.

Man sitter i bilen och läser på en lista

100 % originaldelar

Vi garanterar att fordonet alltid repareras med Renault originaldelar. Det är bra både för hållbarhet, funktion och andrahandsvärdet.

Mekaniker arbetar på bil

Renaultspecialister

Vi vet hur viktig företagsbilen är för verksamheten därför bokar vi alltid tid hos auktoriserad Renaultverkstad när din bil repareras.

Tilläggsförsäkringar Renault Försäkring

Gaffeltruck lastar i skåpbil

Pluspaketet till personbil

Till personbilen kan du teckna Pluspaketet där ingår hyrbil, olyckshändelse i kupé och självriskreduktion vid skadegörelse. Försäkringen gäller vid en ersättningsbar skada och ersätter kostnaden för hyrbil under tiden som bilen repareras, max 65 dagar. Väljer du dessutom Pluspaket Extra ingår också sänkt självrisk vid personvagnsgaranti.

Skåpbil bredvid stort fartyg

Hyrbil till lätt lastbil

Till lätt lastbil kan du teckna en separat tilläggsförsäkring. Försäkringen gäller vid en ersättningsbar skada och ersätter kostnaden för hyrbil under tiden som bilen repareras, max 65 dagar.

Skåpbil i mörker med ljuskälla i bakgrunden

Djurkollision

Kör du bil i områden med mycket vilt så känner du till riskerna för att råka ut för en viltolycka. Om du väljer tilläggsförsäkringen självrisk­eliminering djurkollision så slipper du hela självrisken vid kollision med djur.

Kontakta oss för pris­förslag

Varje verksamhet är unik. Därför går vi tillsammans igenom ditt företags behov och skräddarsyr en lösning som passar ditt företag på bästa sätt. Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna. Ring 031-725 08 10 eller begär offert genom att fylla i formuläret.

Be om offert