Om Renault Försäkring

Renault Försäkring grundades 1 maj 2008. Men erfarenheten av bilförsäkring startade långt innan dess, närmare bestämt 1986 under namnet Volvia.

Vi är det enda bolag som enbart försäkrar Renaultbilar. Det innebär att vi är experter på Renault och lägger all vår tid på att göra bilägandet så bekvämt och tryggt som möjligt för dig som kör Renault.

Bland annat är vi ensamma om att garantera reparation med Renault Originaldelar hos en av oss auktoriserad Renaultverkstad och vi finns representerade på flera platser i Sverige – hos Renaulthandeln.

Renault Försäkring ingår i If-koncernen

If Skadeförsäkring AB (publ), Säte: Stockholm, org.nr: 516401-8102 är försäkringsgivare. Renault Försäkring ingår i If-koncernen sedan maj 2001. Ifs, och därmed Renault Försäkring verksamhet står under tillsyn av Finansinspektionen och vår marknadsföring på denna sajt följer svensk lag.
 
Du hittar mer information om Ifs verksamhet på www.if.se under rubriken Om if. Vill du kontakta Finansinspektionen går ni in på www.fi.se eller mejlar till finansinspektionen@fi.se.