Hämtar information

Fördelar med Renault Försäkring

På Renault Försäkring är vi måna om att förenkla ditt bilägande. Och som märkesförsäkring har vi ett speciellt ansvar för att du som kör Renault är nöjd.

Kvinna lutar sig mot en vit Renault Captur
  • Vår skadehantering är snabb och enkel. Oftast räcker det med att du kontaktar verkstaden så hjälper de dig på plats.
  • Vi har en av marknadens bästa maskin- och elektronikförsäkring.
  • Din bil repareras alltid med Renault Originaldelar. På så vis riskerar vi inte bilens säkerhet eller värde.
  • Du betalar endast 100 kronor i självrisk när du reparerar ett stenskott på en av våra auktoriserade Renaultverkstäder.

Räkna och köp

Personnummer

Vi behöver ditt personnummer för att kunna ge dig rätt pris. Personnumret ger oss uppgift om din ålder, var du bor och hur länge du haft körkort.

Bra att tänka på

Teckna försäkring direkt vid privatköp

En bil måste ha minst trafikförsäkring för att du ska få köra den. Tyvärr missar många det när de köper en begagnad bil privat. Det kan innebära dyra böter till Trafikförsäkringsföreningen för varje dag den är oförsäkrad.

Välj rätt skydd

Vi rekommenderar att du väljer åtminstone en halvförsäkring. Då ingår skydd mot glasskada, brand, stöld och maskin- och elektronikförsäkring. Med en helförsäkring är du dessutom skyddad mot plåt- och lackskador.

Var noga med maskin- och elektronikförsäkring

Med en bra maskin- och elektronik­försäkring undviker du dyra kostnader om du råkar ut för skador på bilens motor och elektronik.

Vår maskin- och elektronik­försäkring ger dig ett av marknadens bästa skydd. Och du kan dessutom lägga till Förlängd Maskin- och elektronik­försäkring som gäller tills din Renault är 10 år eller har gått 17 000 mil. Fler mil av bekymmersfritt bilägande.

Anpassa med tilläggs­försäkringar

För dig som är beroende av bilen och vill undvika extra utgifter rekommenderar vi våra tilläggsförsäkringar. I det ingår bland annat hyrbil, självriskeliminering vid djurkollision och sänkt vagnskadesjälvrisk vid skadegörelse.

Reparera med originaldelar

Både en ny och en begagnad Renault mår bäst av att repareras med Renault Originaldelar. Då behåller du bilens säkerhet och prestanda samtidigt som du ökar möjligheten att den håller längre.

Renault Försäkring är ett samarbete mellan RN Nordic AB, Renault Finance Nordic och If Skadeförsäkring AB (publ).