Jämför bilförsäkring

Om du inte vet vilken typ av bilförsäkring du behöver kan du läsa om de olika omfattningarna och sedan väljer du den som passar dig bäst. Du kan komplettera bilförsäkringen med tilläggsförsäkringar för extra trygghet om något skulle hända.

Man bredvid silvrig bil på kvällen
  • Trafikförsäkring – Gäller för personskador och för skador på andra fordon, men inte på den egna bilen.
  • Halvförsäkring – Är främst till för nya bilar som har gällande personvagnsgaranti. Försäkring för bland annat stöld, bärgning och glasskada ingår.
  • Helförsäkring – Täcker skador på bilen, även om man har orsakat dem själv, eller om till exempel ett träd blåst ner över bilen och skadat plåten och lacken.
  • Tilläggsförsäkringar – Ger ett extra skydd till dig och din Renault. Välj den tilläggsförsäkring som täcker dina behov.

Räkna och köp

Ditt pris framställs automatiskt . Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter .

Mekaniker läser i förarsäte

Förlängd Maskin- och elektronik­försäkring

Om du har minst en halvförsäkring kan du köpa Förlängd Maskin- och elektronikförsäkring när din ordinarie maskin- och elektronikförsäkring upphör. Försäkringen gäller tills din Renault är 10 år eller har gått 20 000 mil.

Orange bil parkerad utanför café

Avställningsförsäkring

Är din bil halv- eller helförsäkrad hos oss, så ändrar vi automatiskt din försäkring till en avställnings­försäkring när du ställer av bilen hos Transportstyrelsen.

Person tar elbilsladdare från bagageutrymmet

Försäkring för din elbil

Med Renault Försäkring får du en försäkring som täcker alla komponenter som finns i dagens elbilar. Läs om vad som ingår i försäkringen för din elbil och se ditt pris.