Hämtar information

Du får extra bra pris på hemförsäkring

Tack vare din bilförsäkring får du extra bra pris på hemförsäkring. Renault Försäkring är inte bara ett tryggt val för din bil. Som kund hos oss har du också andra bra fördelar som är värda att utnyttja.

if-barn-katt

Som Renault Försäkrings­kund får du minst 15 % rabatt

Eftersom vi är en del av If Skadeförsäkring kan vi erbjuda dig extra bra pris på Ifs hem- och villaförsäkring. Alla behöver en hemförsäkring oavsett om du bor i lägenhet eller hus. Hemförsäkringen är en trygghet som gäller för dig, dem du bor med och för de saker du äger, hyr eller lånar.
Med Hemförsäkring Extra får du en bra hemförsäkring som ge dig, ditt hem och dina saker ett gott skydd.

Bland annat ingår detta:

  • Skydd mot ID-stöld – du får rådgivning för att förebygga identitetsstöld, assistans för att begränsa skada när en ID-stöld ägt rum och juridisk hjälp för att avvisa krav eller rätta till fel till följd av ID-stöld.
  • Reseskydd i 45 dagar – du och familjen kan resa på semester och känna er trygga med att få hjälp om någon av er blir sjuk, skadad eller om något blir stulet.
  • Allriskförsäkringen Otur – gäller för dina saker om de skadas eller förloras på grund av en plötslig och oförutsedd händelse. Högsta ersättningsbeloppet är 50 000 kronor.

Du får även rabatt på Ifs övriga försäkringar.
Ring 031- 725 08 00 så berättar vi mer. Vi kan även hjälpa dig att byta försäkringsbolag om du vill det.

Försäkra ditt hem

Renault Försäkring är ett samarbete mellan RN Nordic AB, Renault Finance Nordic och If Skadeförsäkring AB (publ).