Följ ditt skadeärende i Mina sidor

Vi vill göra skadeprocessen så enkel och smidig som möjligt för dig. Därför kan du följa de flesta av dina skadeärenden direkt på Mina sidor. När du har loggat in på Mina sidor får du snabbt en överblick över ditt skadeärende.

I Följ min skada ser du:

  • Om skadeanmälan är mottagen
  • Om den börjat behandlas
  • Om du behöver komplettera med något
  • Preliminära besked
  • Slutbesked

Du kan även följa verkstadsflödet steg för steg på Mina sidor. Idag är 75 % av alla verkstäder anslutna och fler ansluter sig ständigt.

Följ skadan från början till slut

Om det har hänt något nytt i ditt ärende sedan du var inloggad sist så får du en notifiering i Mina sidor. En sammanfattning av den viktigaste informationen visas på ett tydligt sätt och du kan enkelt få mer information genom att klicka på länken till det fullständiga mejlet. Alla händelser sparas så att du kan gå tillbaka och få en överblick över hela skadeärendet. På så sätt missar du ingenting. Du har också möjlighet att ladda upp kompletterande uppgifter i fritext, till exempel körkortsuppgifter, diarienummer till polisrapport eller liknande.

Det spelar ingen roll om du loggar in på datorn eller med mobilen, Följ min skada visas i alla enheter. De enda skadorna som just nu inte går att följa i Följ min skada är glasskador och maskinskador.

Logga in på Mina sidor