Hämtar information

Kundfördelar

Renault Försäkring – för bekymmersfritt bilägande, utan avbrott

Som experter på Renault är vår främsta uppgift att göra bilägandet så enkelt och smidigt som möjligt. Eftersom vi har ett nära samarbete med auktoriserade verkstäder kan vi erbjuda en märkesförsäkring som garanterar reparation med originaldelar – det är bra både för säkerheten och andrahandsvärdet.

Man med bygghjälm sitter i Renault transportbil

Praktiska fördelar med Renault Försäkring

Tillsammans med Renault utvecklar vi kontinuerligt tjänster och produkter för att ge dig bästa möjliga service.

  • Vi garanterar snabb skadehantering. Vårt mål är att återkomma med svar redan inom ett par timmar.
  • Vi garanterar att fordonet repareras med Renault originaldelar. Det är bra både för hållbarhet, funktion och andrahandsvärdet.
  • Vi ersätter fast monterad inredning, som hyllsystem och lådor, med upp till 50 000 kronor. Skulle den fast monterade inredningen överstiga grundbeloppet kan ni kontakta oss för en anpassning av försäkringen.
  • Med vår hyrbilsförsäkring har du rätt till hyrbil i upp till 65 dagar. Om du inte har behov av hyrbil kan du som har en transportbil istället välja att ta ut 400 kr/dag i avbrottsersättning.
  • Ett företagsfordon ska rulla både långt och länge. Därför ingår en av marknadens bästa maskin- och elektronikförsäkringar – upp till 8 år eller 15 000 mil.
  • Om fordonsflottan består av minst hälften Renaultbilar försäkrar vi alla fordon -oavsett bilmärke.
  • Hos oss får du som kör elbil och hybrid alltid hjälp av auktoriserade Renault Z.E.-verkstäder. Försäkringen täcker automatiskt batteriet, oavsett om du äger eller leasar det. Också maskinskadeförsäkringen är anpassad för elektrifierade fordon.
  • Vi ägs av If, så om du som företagare har behov av andra försäkringar kan vi självklart hjälpa till med det.

Kontakta oss för pris­förslag

Varje verksamhet är unik. Därför går vi tillsammans igenom ditt företags behov och skräddarsyr en lösning som passar företaget på bästa sätt. Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna. Ring 031-725 08 10 eller begär offert genom att fylla i formuläret.

Be om offert

Renault Försäkring är ett samarbete mellan RN Nordic AB, Renault Finance Nordic och If Skadeförsäkring AB (publ).