Hämtar information

Privatleasing

I månadskostnaden för Renault Relax privatleasing ingår leasing, service och försäkring. 

Försäkring

Med Renault Relax får du ett förmånligt pris på bilförsäkringen, och ett tryggt och säkert bilägande. Renault Försäkring avsätter 300 kr per år till ett personligt självriskkonto (som mest 900 kr). De pengarna kan du använda till att betala självrisken med om du skulle råka ut för en skada.

Finansiering

I månadskostnaden ingår leasing av bilen, bilförsäkring och service enligt tillverkarens rekommendationer. Kostnader för drivmedel, fordonsrelaterade skatter och förbrukningsmaterial tillkommer. Genom Volvofinans slipper du både uppläggnings- och aviavgift och med Volvokortet får du en extra drivmedelsrabatt på 15 öre/liter för diesel och 10 öre/liter på bensin och etanol.

Renault Relax ger dig 3 års service med fri lånebil under ditt planerade underhåll. För att förenkla för dig som bilägare har Renault dessutom sett till så att servicepaketet täcker många av de extra kostnader som man i vanliga fall behöver betala vid en service.

Servicen innehåller

  • Byte av motorolja/oljefilter/packning
  • Säkerhetskontroller
  • Slitagekontroller
  • Intervalltillägg (t.ex. kupéfilter, tändstift, luftfilter, kamaxelrem).
  • Funktionalitetskontroller

Du får fri lånebil (Renault personbil) när du utför intervallservice enligt Renaults underhållsprogram. Läs mer om Renault Privatleasing eller kontakta din Renaulthandlare.

Ett samarbete mellan Renault och If Skadeförsäkring