Hämtar information

Smidig skadeservice i mobilen

Med Renault Försäkrings-appen installerad får du snabbt hjälp direkt i mobilen. Läs om smarta funktioner och ladda ner appen till din telefon.

Skicka foto direkt till verkstaden

Appen innehåller många funktioner och praktisk information som förenklar skadeprocessen. Bland annat kan du ta foton av en skada och skicka till din Renaultverkstad för en första skadebedömning. På så sätt slipper du köra bilen till verkstaden en extra gång.

iphone-renault-skadeapp

Fördelar med appen:

  • Du kan göra skadeanmälan direkt i appen.
  • Med funktionen ”Skicka in skadefoto” kan du ta foton av en skada och skicka till din Renaultverkstad för en första skadebedömning. Så slipper du köra dit bilen en extra gång.
  • Direktnummer till assistans/bärgning, polisen och vår kundtjänst.
  • Kartfunktion som visar snabbaste vägen till närmaste Renaultverkstad.
  • Information om vad som gäller vid olika slags skador och vad som är bra att tänka på om du ska ta bilen utomlands.

Ladda ner appen

Renault Försäkrings-appen är gratis att ladda ner och finns tillgänglig för både Iphone och Android.

Ladda ner i App Store
Ladda ner i Google Play

Försäkra din Renault

Vi är det enda bolaget som enbart försäkrar Renaultbilar. Det betyder att vi är experter på din bil och lägger all vår tid på att göra ditt Renaultägande så bekvämt som möjligt. Dessutom är vi ensamma om att garantera reparation med Renault Originaldelar genom våra auktoriserade verkstäder.

Kort och gott gör vi det enkelt för dig när du har råkat ut för en skada. I de flesta fall behöver du bara kontakta oss en gång. Vi sköter resten.

Räkna och köp

Personnummer

Vi behöver ditt personnummer för att kunna ge dig rätt pris. Personnumret ger oss uppgift om din ålder, var du bor och hur länge du haft körkort.