Hämtar information

Smidig skadeservice i mobilen

Med Renault Försäkrings-appen installerad erbjuder vi dig som försäkrar din Renault hos oss möjligheten att få enkel och snabb hjälp direkt i mobilen.

Skicka foto direkt till verkstaden

Appen innehåller många smarta funktioner och praktisk info som förenklar processen. Bland annat kan du ta foton av en skada och skicka till din Renaultverkstad för en första skadebedömning. På så sätt slipper du köra bilen till verkstaden en extra gång. I appen hittar du också en kartfunktion och kontaktuppgifter till närmaste Renaultverkstad.

iphone-renault-skadeapp

Fördelar med appen:

  • Du kan göra skadeanmälan direkt i appen.
  • Med funktionen ”Skicka in skadefoto” kan du ta foton av en skada och skicka till din Renaultverkstad för en första skadebedömning. Så slipper du köra dit bilen en extra gång.
  • Direktnummer till assistans/bärgning, polisen och vår kundtjänst lätt åtkomligt.
  • Kartfunktion som visar snabbaste vägen till närmaste Renaultverkstad.
  • Information om vad som gäller vid olika slags skador och vad som är bra att tänka på om du ska ta bilen utomlands.

Ladda ner appen

Renault Försäkring-appen är gratis att ladda ner och finns tillgänglig för både Iphone och Android.

Ladda ner i App Store
Ladda ner i Google Play

Försäkra din Renault – räkna ut ditt pris

Vi är det enda bolaget som enbart försäkrar Renaultbilar. Det betyder att vi är experter på din bil och lägger all vår tid på att göra ditt Renaultägandet så bekvämt som möjligt. Bland annat är vi ensamma om att garantera reparation med Renault Originaldelar genom våra auktoriserade Renaultverkstäder.

Kort och gott gör vi det enkelt för dig när du har råkat ut för en skada. I de flesta fall behöver du bara kontakta oss en gång. Vi sköter resten.

Räkna och köp

Personnummer

Vi behöver ditt personnummer för att kunna ge dig rätt pris. Personnumret ger oss uppgift om din ålder, var du bor och hur länge du haft körkort.