Försäkring för företagsägda personbilar

Vi anpassar försäkringen utifrån era önskemål och vagnpark, vare sig det är en bil eller en hel flotta. Med Renault Försäkring får ni dessutom en lösning som tar hänsyn till både ekonomi och säkerhet.

Anmäla skada

Här anmäler du din skada. Vårt mål är att ge dig besked inom 24 timmar. Välj om du vill gå direkt till skadeanmälan eller om du vill läsa om hur du ska göra först. Glas- och maskinskada anmäler du direkt till närmaste Renaultverkstad.

Vad vill du göra?

Snabb skadeservice i mobilen

I appen har vi samlat viktig information och smarta funktioner som till exempel skadeanmälan med skadefoto och vägen till närmaste Renautlverkstad. Klicka och läs mer.

Därför Renault Försäkring

Vi erbjuder flexibla försäkringslösningar för alla typer av företag, stora som små. Läs mer om varför ni ska välja Renault Försäkring.

Kör försiktigt på sportlovet

Kör säkert i vinter

Säker bilkörning innebär till exempel att du ska undvika både omkörningar och att bryta dig ut ur köer. Här får du några tips för en säkrare bilkörning.​

Läs fler tips
Pluspaketet innehåller hyrbilsförsäkring

Pluspaketet

Tre av de mest populära tilläggsförsäkringarna samlade i ett paket. Perfekt för företag som alltid vill ha verksamheten rullande.

Läs mer om Pluspaketet
Renault Billeasing

Renault Billeasing

Renault Billeasing ger företaget ett enkelt, tryggt och ekonomiskt bilinnehav. Ni får rabatt på bilförsäkringen hos oss och samlingsfaktura från Volvokort.

Läs om Renault Billeasing