Låt inte en skada hindra verk­samheten från att rulla

Med Renault Försäkring kan ni skydda er mot ovälkomna stopp och utgifter. Ni får experthjälp när det behövs och via vår hyrbilsförsäkring har ni alltid tillgång till bil.

Anmäla skada

Här anmäler du din skada. Vårt mål är att ge dig besked inom 24 timmar. Välj om du vill gå direkt till skadeanmälan eller om du vill läsa om hur du ska göra först. Glas- och maskinskada anmäler du direkt till närmaste Renaultverkstad.

Vad vill du göra?

Snabb skadeservice i mobilen

I appen har vi samlat viktig information och smarta funktioner som till exempel skadeanmälan med skadefoto och vägen till närmaste Renaultverkstad. Klicka och läs mer.

Därför Renault Försäkring

Vi har flexibla försäkringslösningar för att alla typer av företag, stora som små. Läs mer om varför ni ska välja Renault Försäkring.

Hyrbilsförsäkring för lätta lastbilar

Hyrbilsförsäkring

Hyrbilsförsäkring är lösningen för er som har firman på fyra hjul. Ni kan hyra en bil medan den egna bilen är skadad och står på verkstad. Behöver ni inte hyrbil hela tiden kan ni få kontant avbrottsersättning istället.

Läs om hyrbilsförsäkring

Förebygg skada

Skador kan hända, men man kan göra en hel del själv för att undvika att drabbas. Vi har några goda råd om hur ni kan förhindar att drabbas av skador på både bilarna och personerna i dem.

Läs mer om skadeförebyggande
Renault Relax Transportbil

Renault Relax

Renault Relax Transportbilsleasing kan vara något för er som behöver flera transportbilar och vill ha ett fordonsinnehav som är lätt att budgetera. Hos oss så får ni rabatt på bilförsäkringen.

Läs om Renault Relax Transportbilsleasing