Vi finns där du är

Människor är olika. En del vill ringa och prata med oss, andra föredrar att sköta så mycket som möjligt digitalt. Vi finns tillgängliga för dig på flera sätt.

Man står framför sin parkerade bil och tittar ut över en sjö.

En expert i din närhet

Tack vare vårt nära samarbete med Renaultverkstäderna kan du alltid vända dig direkt till dem och få hjälp med hela ditt skadeärende på plats. Du behöver inte ringa oss eller skicka en massa papper. Det sparar tid och du får en smidig hantering av din skada.

Mina sidor

På Mina sidor har du full koll på din bilförsäkring och eventuell skadehistorik. Du kan se ditt försäkringsbrev och göra ändringar i bilförsäkringen – precis när du vill. 

Logga in på Mina sidor

Kontakta oss när det passar dig

För att du alltid ska kunna nå oss när du önskar har vår kundservice generösa öppettider. Vi lägger stor vikt vid att lösa dina frågor i en enda kontakt. Självklart kan du även mejla oss om du önskar.

Kontakta oss.

Chatta

Du kan chatta med oss och snabbt få svar på din fråga. Chatten brukar vara öppen på vardagar mellan klockan 08.00-17.00. När chatten är öppen syns en chatt-bubbla. Klicka på den för att ställa din fråga.

Räkna och köp

Ditt pris framställs automatiskt . Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter .