Hjälper dig som kör Renault

Vi reparerar bara med Renault Originaldelar och samarbetar med auktoriserade Renault-verkstäder för snabb och säker skadehantering. Vår kundtjänst har öppet alla dagar i veckan och du kan träffa oss hos 125 Renaulthandlare i landet.

Hämtar information

Räkna och köp

Anmäla skada

Här anmäler du din skada. Vårt mål är att ge dig besked inom 24 timmar. Välj om du vill gå direkt till skadeanmälan eller om du vill läsa om hur du ska göra först. Glas- och maskinskada anmäler du direkt till närmaste Renaultverkstad.

Vad vill du göra?

Ska du ut och resa?

​Bilsemestern kan bli tråkig och onödigt dyr om din bil skadas och du står där utan hyrbil. Har du rätt omfattning på din bilförsäkring? Behöver du Grönt Kort dit du ska resa? Kom ihåg att ha reflexväst i bilen när du kör i Europa.

Tips inför resan
Håll din bil i trim

Ta hand om bilen

Med regelbunden skötsel av bilen sparar du både pengar och bidrar till ökad trafiksäkerhet. Här delar vi med oss av våra bästa tips om hur du med enkla medel håller din Renault i trim.

Läs tipsen här

Renault Relax

Med Renault Relax får du ett förmånligt pris på bilförsäkringen, och ett tryggt och säkert bilägande. I månadskostnaden ingår leasing av bilen, bilförsäkring och service enligt tillverkarens rekommendationer.

Läs mer om Renault Relax