Hjälper dig som kör Renault

Vi reparerar bara med Renault Originaldelar och samarbetar med auktoriserade Renault-verkstäder för snabb och säker skadehantering. Vår kundtjänst har öppet alla dagar i veckan och du kan träffa oss hos 125 Renaulthandlare i landet.

Hämtar information

Räkna och köp

Anmäla skada

Här anmäler du din skada. Vårt mål är att ge dig besked inom 24 timmar. Välj om du vill gå direkt till skadeanmälan eller om du vill läsa om hur du ska göra först. Glas- och maskinskada anmäler du direkt till närmaste Renaultverkstad.

Vad vill du göra?

Kör försiktigt på sportlovet

Vinterrusta bilen

När det är vinterlov åker många till fjällen för att åka skidor. Vinterns olika lov innebär att många är ute på vägarna, vilket kan orsaka både trängsel och trafikolyckor. Här får du tips för säkrare bilkörning. 

Läs våra vintertips här
Förlängd maskinskadeförsäkring

Maskinskadeförsäkringen

Vi har förbättrat villkoren i maskinskade­försäkringen. När du gör din Renault Originalservice hos en av oss auktoriserad Renaultverkstad förlängs maskinskade­­försäkringen från 10 000 mil till 12 000 mil.

Läs om förlängd maskinskadeförsäkring
Tilläggsförsäkringar

Tilläggspaketet

Under bilresorna kan det hända mycket. Någon kan råka spilla ut något på sätet och djur kan dyka upp på vägen. Men lugn, det finns försäkringar som hjälper dig i fall det skulle hända.

Läs om Tilläggspaketet